Halloweeni matk aitab kõnnitreenija jaoks raha koguda

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Halloween
Halloween Foto: Lugeja foto

Kuressaare haigla toetusfond kutsub üles aitama haiglal soetada kõnnitreenijat lastele, kes liikuda ei suuda.

Toetusfondi tegevjuhi Siiri Rannama sõnul aitaks spetsiaalne lastele mõeldud kõnnitreenija PONYR82 haigla taastusravi osakonnal oluliselt avardada kohapeal pakutava taastusravi võimalusi.

"Nii saame aidata jalule ka need lapsed, kes erinevatel põhjustel hetkel omal jalal käia ei saa," ütles Rannama.

Selleks, et kõnnitreenija jaoks raha koguda, korraldavad Kuressaare haigla toetusfond, Eesti Punase Risti Saaremaa selts ja Saaremaa spordiliit 30. oktoobril Kudjape ketasgolfipargis halloweeni matka-aaretejahi.

Osalejad saavad toetuse kõnnitreenija ostuks panna annetuskasti. Samuti võivad soovijad lasta endale teha 2-eurose glitter-tattoo, mille eest makstava raha paluvad matka korraldajad samuti poetada annetuskasti.

Igaüks – ka see, kes matkale ei tule – saab aga helistada annetusnumbritel 90 00 105 (annetad 5 eurot) või 90 00 110 (annetad 10 eurot).

"Üritus on kõigile tasuta ning annetus vabatahtlik, ent iga väiksemgi panus on suurt tänu väärt," ütles Rannama.

Matk-aaretejahi eesmärk on hoida laste tervist ja innustada neid liikuma, pakkuda klassidele ühistegevust ning peredele võimalust toredalt aega veeta.

Õhtul kell 18 algaval retkel tuleb olla valmis selleks, et metsast kargab välja erinevaid hirmutisi, aarete leidmiseks peavad matkalised metsast üles leidma ühe hirmsa tegelase ning vastu võtma ja ära tegema tolle esitatud väljakutse. Rajal seiklemiseks võiks kaasa võtta taskulambi, laterna või pealambi.

Kui aarded leitud, ootavad matkalisi Kudjape kelgumäel ees õuduste telk, adrenaliinirohked mängud ja piknik ühise laua taga. Selleks, et kaotatud energiavarud taastada, võiks iga matkaline kaasa võtta pisut söödavat – puu-või köögivilju, küpsise- või kommipaki – ning meelepärase joogi.

Siiri Rannama sõnul on üritusele oodatud igas vanuses osalejad. "Kõik, kes vähegi jaksavad matka läbi teha," ütles Rannama. "Ja kes ei jaksa, võib ka mäe peal mängida, hiigelmulle teha ja pilte värvida."

Üritust aitavad läbi viia gümnasistid.

Et korraldajad teaksid arvestada aarete suurustega ning keegi ei peaks ilma jääma, tuleks oma osalemine registreerida hiljemalt 23. oktoobriks. Lingi selleks leiab ürituse Facebooki lehelt "Halloweeni matk-aaretejaht (+piknik)" ning Kuressaare haigla toetusfondi veebilehelt kht.ee menüüst jaotise "Taastusravi" alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles