VARDAD KÄTTE! Koome taas oma sõdurpoistele soojad sokid – juba 15. korda!

Copy
Villased sokid.
Villased sokid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, Kadi raadio ja ajaleht Saarte Hääl kutsuvad ka tänavu üles oma saarte sõdurpoistele sooje sokke kuduma.

"Ma loodan, et ka meie viieteistkümnes sokikampaania saab sama suure osavõtuga nagu paljud eelmised," ütles sokikampaania eestvedaja, naiskodukaitse Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk.

Ta lisas, et just kodusaarelt saadetud ja südamega kootud sokid panevad meie ajateenijate silmad alati särama ning ta loodab, et rõõmsavärvilisi sokke jagub ka tänavu kõigile Saaremaa, Muhu, Ruhnu ja Hiiumaa ajateenijatele.

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud oodatud traditsiooniline ettevõtmine.

Sokke on kogutud tänavusega kokku 15 aastat. Kampaania põhisõnum on, et me hoolime oma kodukandi ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu 29. novembrini tuua Pöide teenuskeskusesse, Orissaare raamatukogu lugemistuppa, Hellamaa külakeskusesse, Liiva raamatukokku, Valjala raamatukokku, Leisi teenuskeskusesse, Pärsama rahvamajja ning Saarte Hääle toimetusse Kohtu 1 Kuressaares. Sokke kogutakse ka naabersaarel Hiiumaal ning seal oodatakse sokke Hiiumaa Coopi kauplustesse kuni 25. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles