ILM Uus nädal toob külmad ööd

Saarte Hääl
Copy
Härmatises taim
Härmatises taim Foto: Freepik

Eeloleval nädalal jäävad päevased õhutemperatuurid nulli ja kaheksa soojakraadi vahele, ööd aga on oluliselt külmemad ja nii langevad kolmapäevaöised õhutemperatuurid paiguti koguni kuus kraadi alla nulli.

Keskkonnaagentuuri teatel hakkab ööl vastu pühapäeva pilvisus tihenema. Lörtsi- ja vihmasadu levib edelast kirdesse, mandril tuleb sekka ka lund. Vastu hommikut sajuhood harvenevad ja paiguti tekib udu. Puhub ida- ja kagutuul 5–12, läänerannikul puhanguti kuni 20 m/s. Pärast keskööd tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, rannikul tuleb kuni 6 kraadi sooja. Lörtsi- ja lumesajus teeolud halvenevad.

Pühapäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub idakaaretuul 2–7, ennelõunal rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 2–7, saartel kuni 9 kraadi.

Keskkonnaagentuuri teatel on esmaspäeva öösel pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma, sekka ka lörtsi. Mitmel pool on udu. Tuul pöördub idakaarest põhjakaarde 2–8 m/s. Sooja on 1–7 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma, sekka tuleb ka lörtsi. Hommikul püsib kohati udu. Puhub põhja- ja loodetuul 3–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 5–8 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3, rannikul tuleb kuni 5 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Põhjarannikul võib vähest lörtsi sadada. Puhub kirde-, idatuul 3–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 2–6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idatuul 3–9, saartel ja läänerannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idatuul 4–10, läänerannikul ja saartel 6–11, puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on 0–4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles