Üllar Alev pärjati noore muinsuskaitsja preemiaga

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
TUNNEB ASJA: Noore muinsuskaitsja preemiaga pärjatud Üllar Alev tänavu kevadel inspekteerimas töid Kuressaare Suursillal, mis oli samuti auhinnale nomineeritud - Aasta teo kategoorias.
TUNNEB ASJA: Noore muinsuskaitsja preemiaga pärjatud Üllar Alev tänavu kevadel inspekteerimas töid Kuressaare Suursillal, mis oli samuti auhinnale nomineeritud - Aasta teo kategoorias. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Muinsuskaitseameti tänasel aastaauhindade üritusel jagus saarlastele preemiaid kolmes kategoorias. Agne Trummali nimelise noore muinsuskaitsja preemia pälvis Üllar Alev.

Muinsuskaitseameti tänasel tunnustussündmusel autasustati 2023. aasta kõige silmapaistvamaid restaureerimis- ja ehitustöid, inimesi, avastusi ja tegusid kokku 16 kategoorias.

„Kultuuriväärtused on hindamatu varasalv ja nende hoidmine ühiskondlik kokkulepe, mis käib ajalooga kultuurriigi juurde. Iga korda tehtud mälestis aitab muuta meid ümbritsevat väärtuslikumaks ning teeb meid inimestena teadlikumaks oma minevikust. Kuid ükski mälestis ei säili ega hoolitse enda eest ise. Seepärast täname ja tunnustame neid, kes kultuuripärandi hoidmisel olulist tööd teevad,“ märkis kultuuriminister Heidy Purga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles