Valiti Nooruse kooli uus hoolekogu

Saarte Hääl
Copy
Urmas Nõgu.
Urmas Nõgu. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Teisipäeval toimunud Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu koosolekul kinnitati uus koosseis. Hoolekogu esimehe ameti võtab üle 19. lennu vilistlane Urmas Nõgu. Aseesimeheks valiti Gerly Koitla ning protokollijaks sai Kaja Kuusk, kirjutab Nooruse Meridiaan.

„Väga suured sussid või võiks lausa öelda, et saapad on vaja täita. Esialgu proovingi leida oma niši, millega saan koolile enam kasulik olla. Õpilaste ja õpetajate arvamusi, mõtteid ja ideid tahaks rohkem kuulda. Kool on ju keskkond, kus just neil peab tore ja hea olema,“ kirjutab Nõgu kommentaariks.

Koolijuht Marit Tarkin tänas ka kauni graveeritud vaasiga eelmist hoolekogu juhti Kristi Sillartit Nooruse kooli hoolekogus tehtud töö eest. Kokku on Sillart hoolekogus erinevates ametites olnud pea 11 aastat.

„Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu liigub Nooruse tuules! Kogu koolipere tänab meie pikaaegset hoolekogu eestvedajat Kristi Sillartit. Soovime talle edu Noored Kooli arenguprogrammis osalemises ja õpetajaametis, värskelt tööle asunud hoolekogule aga sisukat ühist koostööd meie armsa kooli arengu eestvedamisel!“ soovib koolijuht Tarkin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles