TÜLI SAAREMAA EKRE-s “Kui rämps puhastatud, tulen tagasi,” lõi Roland Mere ukse pauguga kinni

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
ROLAND MERE tänavu suvel Saaremaa volikogu istungul Daniel Mereääre asendusliikmena. Tänaseks saarlane Mere volikogu liige enam pole, sest muhulane Mereäär naases Saaremaa volikokku. Pildil paremal Kristjan Moora, keda Mere süüdistab ebaseaduslike ja -moraalsete võtete kasutamises.
ROLAND MERE tänavu suvel Saaremaa volikogu istungul Daniel Mereääre asendusliikmena. Tänaseks saarlane Mere volikogu liige enam pole, sest muhulane Mereäär naases Saaremaa volikokku. Pildil paremal Kristjan Moora, keda Mere süüdistab ebaseaduslike ja -moraalsete võtete kasutamises. Illustratsioon: Maanus Masing / Saarte Hääl / Montaaž: Liina Õun

Saaremaa EKRE piirkonna juhis Kristjan Mooras ja erakonna osavõtmatuses pettunud Roland Mere astus parteist välja.

Poliitilisel uksepaugutamisel oli värvikas eellugu, kuid viimaseks piisaks Mere karikas sai Kristjan Moora sõnavõtt oktoobris ühel Kuressaares toimunud üritusel, kus ta teatas, et “Eesti Vabariik on ka ajutine moodustis”.

Mere kirjutas 1. novembril Saarte Hääle veebiküljel avaldatud arvamusloos, et selliseid sõnumeid pilduva kodanikuga ta ühte erakonda ei mahu: “ Kas läheb tema või lahkun mina.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles