Kaubamaja ja Punane Rist kutsuvad laste jõulusoove täitma

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
AIDAKE LASTE SOOVE TÄITA! kutsuvad Saaremaa kaubamaja külastajaid üles kaubamaja turundusjuht Annely Aavik ja teenindaja Maris Pavelson.
AIDAKE LASTE SOOVE TÄITA! kutsuvad Saaremaa kaubamaja külastajaid üles kaubamaja turundusjuht Annely Aavik ja teenindaja Maris Pavelson. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Täna pani Punase Risti kohalik selts Saaremaa kaubamajas üles soovipuu, et aidata täita vähekindlustatud perede laste jõuluunistusi.

Jõulukuusk soovikaartidega asub esimesel korrusel SEB pangaautomaadi juures.

Kokku jõudis Punase Risti seltsini 41 soovi – neist suurem osa Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna, lastekaitsjate ja tugiisikute kaudu. Kaks kingisoovi tuli ka kogukonnast.

Kõik need soovid on kirjas soovikaartidel ning ripuvad kaubamajas kuusepuul, mida ehtisid soovikaartidega Punase Risti seltsi koordinaator Kristina Õun ja kaubamaja turundusspetsialist Annely Aavik.

Mida peavad tegema inimesed, kes tahavad laste jõulusoove täita? Selleks on erinevaid võimalusi.

"Kui inimene võtab kaardi, siis meie palve on, et ta skaneeriks kuusepuu kõrval plakatil oleva QR-koodi oma mobiiltelefoniga," ütles Kristina Õun. "Telefoni ekraanil avaneb ankeet, kuhu saab kirja panna, millise kaardi see inimene võttis, ja saab lisada oma kontaktandmed."

Ankeedi leiab ka Facebookis, kui otsingulahtrisse trükkida "Eesti Punane Rist Saaremaa Selts".

"Kes ankeeti avada ei saa, võib info saata ka sõnumiga telefoninumbrile 56 879 212 või kirjutada meiliaadressil saaremaa@redcross.ee.

"Kaardi palume alles jätta, et see siis koos kingitusega tagastada," lausus Õun. "Nõnda teame, kelle kingitusega on tegemist."

Kui kaart ära kaduma peaks, võib ise uuele kaardile peale kirjutada või öelda teenindajale, kellele kingitus mõeldud on. "Ideaalis võiks ka kood meeles olla," märkis Õun.

Kinke saab 15. detsembrini tuua kaubamaja kassadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles