KÜLALOOD Kerli teeb ilma palgata täispikki tööpäevi ja mängib jalgpalli

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
Eelmise aasta septembrist töötab Kerli Põlluäär vabatahtlikuna Leisi alevis Melsase Sahvris ja müüb Leisi piirkonna külades valminud käsitööd ja toidukraami.
Eelmise aasta septembrist töötab Kerli Põlluäär vabatahtlikuna Leisi alevis Melsase Sahvris ja müüb Leisi piirkonna külades valminud käsitööd ja toidukraami. Foto: Erik Tüür / Saarte Hääl

Väikene Eesti rahvas muutub arvukamaks muu hulgas just seeläbi, et aktiivsemad meie seast müttavad mitmel rindel ja hoiavad oma erinevate huvidega elu üleval ka neis sfäärides, kus muidu tegutsejaid ei jagu.

Üks selline mitmekülgne hakkaja naisterahvas on Roobaka küla pereema Kerli Põlluäär (44). Nelja lapse ema teeb pere kõrvalt nii palgatööd kui ka palgata tööd, osaleb naiskodukaitses, käib rahvatantsus ja lööb kaasa koduküla külaseltsi ettevõtmistes.

Eelmise aasta septembrist töötab Kerli vabatahtlikuna Leisi alevis Melsase Sahvris. Kaks korda nädalas seisab ta kella 10-st 16-ni leti taga ja müüb Leisi piirkonna külades valminud käsitööd ja toidukraami. Et sahvri pidamisega on seotud kokku seitse naist, siis asendajatest puudust pole. “Kui mina tulla ei saa, siis teised asendavad, vahepeal võtan ka paar nädalat puhkust,” räägib Kerli. Ka ei käi ta sahvris abis laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles