Üle-eestiline leiutamise teemaline haridusprogramm jõuab Saaremaale 5. detsembril

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Foto: Tähtsad Ninad, Junior Achievement Eesti ja Vivita Estonia / Vivistop Telliskivi fb

Järgmisel teisipäeval, 5. detsembril, algusega kl 10.00 toimub Thule Kojas ja kinos õpilastele, õpetajatele ja teistele huvilistele suunatud leiutamise ja prototüüpimise töötuba koos „Tähtsad ninad“ filmi vaatamisega.

Tegemist on üle-eestilise ürituste sarjaga, mille kõik kuupäevad on juba välja broneeritud. Ainsana Saaremaal on veel hulgaliselt vabu kohti.

Saaremaal toimuva töötoa kohta saab rohkem infot siit

Rahvusvahelise laste ja noorte loovuskiirendite võrgustiku Vivita Eesti haru on loonud töötoa „Ägedad prototüübid,“ kus tutvustatakse leiutamise nippe ja tööriistu ning seejärel ehitatakse valmis ka esimesed prototüübid. Töötuba annab õpilastele oskused viia läbi välkuuringuid, mõtestada läbi filmis käsitletud teemasid nagu rahapesu, pankrot ja finants, aga ka leiutamisega seotud mõisteid nagu disain, kasutajakogemus ja pitch. Töötuba viivad läbi Vivita laste ja noorte loovuskiirendi mentorid koos JA Eesti õpilasfirmade juhendajatega.

"Tähtsad ninad" on uus kodumaine koguperekomöödia "Supilinna salaseltsi" tegijatelt, mis on ainsa kodumaise mängufilmina valitud PÖFFi rahvusvahelisse laste- ja noortefilmide võistlusprogrammi Just Film.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles