LAPSED Mida ometi teha, et lasteaia mudilasest ei saaks kiusajat?

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
HOMMIKURINGIS: Pargi lasteaia Paabusilmade rühma lapsed koos lasteaia direktori Kai Jürlauga ning oma väikeste karukestega. Esimeses reas (vasakult): Elenora, Sireliis, Carolin, Bruno ja Robi; tagumises reas Tobias, Saara, Mattias, Remi, Kaur, Mathias ja Jakob.
HOMMIKURINGIS: Pargi lasteaia Paabusilmade rühma lapsed koos lasteaia direktori Kai Jürlauga ning oma väikeste karukestega. Esimeses reas (vasakult): Elenora, Sireliis, Carolin, Bruno ja Robi; tagumises reas Tobias, Saara, Mattias, Remi, Kaur, Mathias ja Jakob. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

“Nii peres kui ka lasteaias tuleb mudilastele hoolivust ja teistega arvestamist õpetada maast madalast, et pisikestest poistest ja tüdrukutest ei kasvaks kiusajad,” leiab staažikas lasteaiaõpetaja Piret Kaasik.

Nelja lapse ema, üle 20 aasta lasteaiaõpetajana töötanud Piret Kaasik on selle aja jooksul näinud igasuguseid mudilasi. Ka selliseid, kes teisi kiusavad.

“Ühiskond on selle aja jooksul õnneks väga palju muutunud,” tõdeb Kuressaare Ristiku lasteaias töötav Piret. “Lasteaedades pannakse väga suurt rõhku sellele, et kiusamist ennetada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles