Saare maakonna 2023 aasta noortetreener on Kristiina Klaos

Saarte Hääl
Copy
Kristiina Klaos
Kristiina Klaos Foto: Saaremaa Spordiliit

Eestimaa Spordiliit Jõud, koostöös Saaremaa Spordiliiduga, tunnustab igal aastal oma maakondade parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Aasta 2023 noortetreener Saare maakonnas on Kristiina Klaos.

Kristiina on Saaremaa Spordikooli ja Saaremaa Merispordi Seltsi purjetamise noortetreener. Täiskohaga treeneri ametit peab ta juba 2006 aastast alates. Tema käe all treenib täna ligi 60 noort – Optimist, Zoom8 ja ILCA klassi purjetajad, kes on selle hooajal hulganisti käinud välisvõistlustel ja saavutanud väga häid tulemusi. ILCA Euroopa MV saavutas tema õpilane Meribel Vahstein 37, koha, olles Eestis ainuke sportlane selle suurvõistlusel. Optimist U12 vanuserühmas on Eesti karikasarja esikolmik Kristiina laste käes. Tema käe alt on välja kasvanud hulganisti ka neid, kes täna sõidavad juba avamerd ja saavutavad suuri tulemusi rahvusvaheliselt.

Kristiina on õiglane ja kindlakäeline treener, kellel on alati trennides kord ja reeglid. Ta võtab oma tööd täie tõsidusega. Ta ei ole neile noortele mitte ainult treener vaid ka hea sõber, lapsevanem, sest võistlustel olles tuleb tegeleda ka kõige muuga kui treeneri tööga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles