Kuressaares kadunud Oliveri otsingud jätkuvad homme

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Oliveri otsingud Põduste jõel.
Oliveri otsingud Põduste jõel. Foto: Saaremaa Vabatahtlik Merepääste Selts

23. detsembri õhtul Kuressaares oma kodust lahkunud 52aastase Oliveri otsingud pole seni tulemust andnud.

„Viimaste päevade jooksul oleme kontrollinud erinevaid aadresse Kuressaare linnas, Põduste piirkonda ja selle lähiümbrust, Põduste ja Tori jõge kuni Kuressaare lahe jää piirini, ent seni pole mehe asukohta veel tuvastatud,“ ütles Kuressaare politseijaoskonna grupijuht Rain Tiirik Saarte Häälele. „Eile kontrollisime ka ühte laekunud vihjet, kuid kahjuks see tulemust ei toonud.“

Täna kontrollis politsei veel mehe võimalikke asukohti, otsingutel kasutatakse vabatahtlike drooni.

Seni on leitud Oliveri müts ja tennised, kuid telefoni pole veel õnnestunud leida.

Otsingutele on lisaks politseinikele ja Kuressaare merepäästjatele kaasatud vabatahtlikud, kes aitavad meest otsida nii õhus, vees kui ka maa peal.

„Lisaks on meid aidanud Keskkonnaamet oma droonivõimekusega,“ märkis Tiirik.

Kui keegi on Oliveri näinud, siis palub politsei sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Sihtasutus Kadunud alustas Oliveri otsinguid 24. detsembril kell 12.10, kui mehe lähedased SA-ga ühendust võtsid.

„Otsingutel oleme kasutanud drooni, palunud kaameraomanikel piirkonnas kaameraid ja majaomanikel oma kõrvalhooneid läbi vaadata, otsinud maastikul, kontrollides erinevates piirkondades mahajäetud hooneid ja looduslikke takistusi,“ loetles SA Kadunud juhatuse esimees ja tegevjuht Aare Rüütel. „Samuti oleme kontrollinud meie ööpäevaringselt töötavale telefonile tulnud kõnesid," kinnitas ta.

Rüütli sõnul on otsingud veest jäänud Politsei- ja Piirivalveameti tööks.

„Kuna linna tingimustes pole suure grupiga reaalne otsida, siis avalikult me inimesi otsima ei kutsu, kuid oleme tänulikud mitmetele, kes on ennast appi pakkunud,“ lausus Rüütel. „Täname politseid väga asjaliku koostöö eest.“

Kuna tänased otsingud tulemusi ei andnud, jätkab SA Kadunud homme otsinguid maastikul.  

Oliveri otsingutega tegelev SA Kadunud palub kõigil, kes elavad Kuressaares Allee ja Roo tänava vahelises piirkonnas, vaadata oma kruntidel asuvatesse kuuridesse, saunadesse ja abihoonetesse, samuti puuriitade vahele, taha ja mujale, kuhu võib inimene sooja saamiseks varjuda, kuna Oliveri otsingu käigus on sellest piirkonnast leitud talle kuuluvaid riideesemeid. „Samuti peab kusagil olema tema telefon,“ kirjutab SA Kadunud oma Facebooki postituses.

SA Kadunud palub kõigil, kel on mingit infot Oliveri asukohast, sellest viivitamatult teada anda SA Kadunud 24/7 infotelefonile 661 6776.

Oliveri lähedased teatasid pühapäeval politseile, et mees lahkus laupäeva õhtul kella 20 paiku kodust ning sellest ajast saati on teadmata, kus mees olla võiks. Meest nähti viimati laupäeva õhtul Kuressaares Heina tänaval kõndimas Põduste jõe poole.

Oliver on umbes 175 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ja helepruunide juustega.

Oliver Rand
Oliver Rand Foto: kasutaja5z
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver.
Kuressaares kadunud 52-aastane Oliver. Foto: PPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles