KRIMINAALNE SAAREMAA 2023 "Tahtsin osta nii palju, sest suitsetan palju ja tarvitan palju"

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Seaduse järgi algab narkoaine suur kogus juba 7,5 grammist ja Lääne ringkonnaprokurör Rainer Amur kirjutas Aivari süüdistusse narkoaine suures koguses käitlemise.
Seaduse järgi algab narkoaine suur kogus juba 7,5 grammist ja Lääne ringkonnaprokurör Rainer Amur kirjutas Aivari süüdistusse narkoaine suures koguses käitlemise. Foto: Foto kohtutoimikust

Narkoäri eest süüdi mõistetud saarlane väitis politseile, et ei tulnud eelmise aasta juulikuus poole kilo kanepiga Saaremaale sugugi mitte äritsema, vaid kavatses selle kõik ise koos sõpradega ära suitsetada.

22-aastane Aivar jäi vahele Kuivastu sadamas eelmise aasta 14. juuli õhtul kella poole kaheksa paiku. Kui tavapäraselt on politsei Saaremaal kinni pidanud inimesi, kel taskusse peidetud mõni või mõniteist grammi ühte või teist narkootilist ainet, siis Aivari seljakoti sisu oli tõeline jackpot.

Politsei palus praamilt maha vuranud hõbedase Mercedes-Benzi juhil hetkeks peatuda varasema kahtluse alusel. Kohe selguski, et aimdus oli õige, sest narkokoer reageeris kõrvalistujale ja pagassis olnud musta värvi seljakotile. Sellest leidsid politseinikud eraldi koti rohelise puruga, Aivari taskust veel kaks minigrip-kotti valgete tükkide ja puruga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles