Saapast vett näkku Omakohtunikud lämmatasid arvatavaid vargaid veega ja torkisid noaga

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Nägu ja hingamisteid katvale riidele valatakse vett, põhjustades inimesel uppumistunnet - nii see piinamisvõte välja näeb. Fotol USA ja Lõuna-Vietnami sõdurid Põhja-Vietnami väest võetud vangi kallal. The Washington Post 21. jaanuaril 1968.
Nägu ja hingamisteid katvale riidele valatakse vett, põhjustades inimesel uppumistunnet - nii see piinamisvõte välja näeb. Fotol USA ja Lõuna-Vietnami sõdurid Põhja-Vietnami väest võetud vangi kallal. The Washington Post 21. jaanuaril 1968. Foto: Vikipeedia

2022. aasta suvine omakohtujuhtum Põhja-Saaremaal sai jaanuari lõpul kohtuliku lahenduse. Neli meest ja üks naine peavad järgmised aastad elama seaduskuulekalt, muidu lähevad nad pikaks ajaks vangi.

See oli 2022. aasta juunikuu keskel, kui Anre (28) võttis telefoni ja valis numbri. Teisel pool oli kohalik mees, kes istus koos sõbraga parajasti Pamma bussipeatuses. Anre huvi oligi teada saada, kus mehed on, sest temal ja veel kolmel mehel – Siljaril (33), Allaril ja Karlil (mõlemad 34) – ning 38-aastasel Eeval oli tekkinud kuri plaan.

Nimelt oli külarahvas juba pikemat aega kahtlustanud kahte kohalikku vargustes ja nüüd oli neil kavas see info välja pigistada. Või peksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles