Vastlapäeva maitsev duo Hernesupp ja kukkel

Copy
Silja Saar teeb süüa tunde ja silma järgi – isegi kui retsept on ees.
Silja Saar teeb süüa tunde ja silma järgi – isegi kui retsept on ees. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Tähistamaks vastlapäeva on tõesti paslik tuua lauale hernesupp ja magusroaks vastlakuklid. Igas kodus on kindlasti oma armsad retseptid, ent meie tutvustame täna kahe koka Silja Saare ja Mart-Mark Tuisu lemmikretsepte.

Vastlatoitude valmistamine nõuab aega ja armastust. Seda kinnitas ka Silja Saar, kes vaaritas meile imemaitsva hernesupi, mis tõesti keele alla viis.

Kõigepealt tuleb supi keetmiseks teha ettevalmistusi: herned ja odrakruubid juba õhtul külma veega likku panna.

Tagasi üles