Saarlased: kavatseme stimulaatorite eest võidelda!

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
HASSO UUETOA: "Stimulaatorite paigaldamise võimalus on üks asi, mis muutis Saaremaal töötamise minu jaoks atraktiivseks. Kui see võimalus kaob, ei näe ma võimalust oma tööd Kuressaares jätkata."
HASSO UUETOA: "Stimulaatorite paigaldamise võimalus on üks asi, mis muutis Saaremaal töötamise minu jaoks atraktiivseks. Kui see võimalus kaob, ei näe ma võimalust oma tööd Kuressaares jätkata." Foto: Kristina Õun / Saarte Hääl

Tervisekassa otsus jätta Kuressaare haigla 1. juulist ilma südamestimulaatorite paigaldamise õigusest on pahandanud paljusid saarlasi.

Pärast seda, kui laupäevases lehes ilmus Saarte Hääles uudis «Minister Sikkut võtab kohapealse abi südamehädaga saarlastelt», võtsid toimetusega ühendust inimesed, kellele on südamestimulaator paigaldatud ning kes väljendasid tervisekassa otsuse üle nördimust ja muret.

«Mina pole Tallinnas kardioloogi juures käinud viis aastat,» lausus Vaiveres elav Leida Iir, kes kannab südamestimulaatorit juba 2013. aastast. «Kui oleksin kõik need aastad pidanud oma südame pärast pealinna vahet sõitma, siis mind praegu enam ilmselt poleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles