Saarlastest Mudahundid osalevad maratonrallil Aafrikas

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Silver Ringvee, Maksim Hrustaljov ja Alari Adoson - Budabest-Bamako ralli
Silver Ringvee, Maksim Hrustaljov ja Alari Adoson - Budabest-Bamako ralli Foto: Erakogu

Saaremaalt pärit Silver Ringvee, Maksim Hrustaljovi ja Alari Adosoni tiim nimega Mudahundid on võtnud ette Budapest–Bamako ralli, mis viib osalejad läbi Põhja- ja Lääne-Aafrika erinevate maastike, sealhulgas kõrbed, savannid ja mäeahelikud. See on ralli, mis paneb proovile nii osalejate vastupidavuse kui ka navigeerimis- ja sõiduoskused.

Budapest–Bamako ralli on kogunud populaarsust iga aastaga, tänavune ralli müüdi välja esimese kümne päevaga. Huvilisi oli sel aastal aga niivõrd palju, et tehti ka teine väljumine sellele rallile, kuhu siis ka Saaremaa mehed pääsesid.

Lapsepõlvesõbrad Silver, Maksim ja Alari asusid Eestist teele 12. veebruaril. Esimesel päeval võeti ette üle 900-kilomeetrine retk Poola, sealt edasi järgmisel päeval Austriasse, kus juhtus ka esimene äpardus – auto imeliku hääle põhjuseks oli katkine summuti ning avastati ka lekkiv amort. Kolmandal päeval sõideti Itaaliasse, kust neljandal päeval Prantsusmaale edasi mindi. Järgmisel päeval sõideti üle 600 kilomeetri Hispaania suunas, mida läbiti kaks päeva. Seitsmendal päeval liiguti Hispaaniast Gibraltarile ning kauaoodatud kaheksandal päeval jõudsid Mudahundid Aafrikasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles