Olerex toob ka Saaremaale uue diislikütuse

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Kuressaare Olerex
Kuressaare Olerex Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Olerex tõi eelmisel aastal turule EcoForce diislikütuse, mis koosneb taastöödeldud toorainest. Uus kütus peaks olema värvitu ja lõhnatu, mille keemiline koostis ja kvaliteet on fossiilkütusega samaväärne või isegi parem.

"EcoForce on hetkel müügil igas kolmandas Olerexi tanklas ja uut diislikütust müüdavate tanklate võrk on pidevalt täienemas. Saaremaale jõuab EcoForce hiljemalt aprillis," ütles Olerex Saarte Häälele.

EcoForce diislikütusel on tavapärase diislikütusega võrreldes mitmeid eeliseid. Tulenevalt EcoForce'i kõrgemast tsetaanarvust (>70) põleb kütus sisepõlemismootorites tõhusamalt kui tavapärane diislikütus, tagades sealjuures suurema võimsuse, säästes mootori tööd ja toetades mootori pikemat eluiga. Veel seisneb erinevus diislikütuse omaduste säilimises: EcoForce'i omadused säilivad vähemal 15 aastat, ent tavapärase diislikütuse puhul on säilivusaeg mõned aastad.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles