SAARLANE Igiliikur Hendrik veel ei peatu

Alver Kivi
Copy
NÜÜDSEKS SAARLANE: Hendrik elab Saaremaal juba ligi 30 aastat. “Väga ilusad aastad on olnud,” nendib ta.
NÜÜDSEKS SAARLANE: Hendrik elab Saaremaal juba ligi 30 aastat. “Väga ilusad aastad on olnud,” nendib ta. Foto: Merit Lehtsalu / Saarte Hääl

Kuigi Hendrik Karlson tähistab mais oma 60. juubelisünnipäeva on ta jätkuvalt korralikus sportlikus vormis, jätkates käsipallis edukat võistlemist rahvusvahelisel tasemel ja uute spordialade harrastamist.

“Ilmselt on mul olnud niivõrd tublid treenerid, kes on andnud aastaid püsiva sportliku valmiduse,” tõdeb Hendrik Karlson oma pikka spordimehe teed kommenteerides. “Käsipall on meeskonnaala ja üksi ei saa seda mängida. Sellel pundil, mis meil omal ajal Rein Roosi ja Jüri Lepa poolt kokku pandi, on läinud väga hästi ja praktiliselt kogu aeg oleme võitnud medaleid. Mehed, kellega mängime, on sõbrad, ja kaasatud on ka pereliikmed. Naised on viimased korrad organiseerinud võistlustel käimise ja meie asi on olnud mängida.”

Hendrik Karlsoni sportlike saavutuste nimekiri on pikk. Ta on tulnud Eesti meistriks 1990. a Kooperaatoriga, 1992 Valga Maret-Spordiga ja 1997 Viimsi HC meeskonnaga. Aastatel 1992–2000 kuulus ta Eesti koondisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles