SAARLASED ÕPIRÄNDAVAD Gümnasistid maandasid Walesis stressi ja õppisid kõmri keelt

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
WALESIS: (esimeses reas vasakult) Liina Talistu, Reet Lulla, Marileen Koltšuk, Iiris Lindmäe, Monika Mander. Teises reas Riho Lember ja Loore-Liise Sepp.
WALESIS: (esimeses reas vasakult) Liina Talistu, Reet Lulla, Marileen Koltšuk, Iiris Lindmäe, Monika Mander. Teises reas Riho Lember ja Loore-Liise Sepp. Foto: Saaremaa Gümnaasium

18.–22. märtsil tegid Saaremaa gümnaasiumi õpilased ja õpetajad õpirände Wales´si, mille käigus õpiti tundma kohalikku kultuuri ja koolielu.

Walesi rahvusvahelise õpirändeprogrammi Taith eesmärgiks on anda õpilastele võimalus saada osa Walesi kultuurist ja suhelda teiste õpilastega, mitte ainult Walesist, vaid ka Saksamaalt ja Türgist.

"Projekti raames arutleti erinevaid muresid ja väljakutseid, millega meie noored igapäevaselt silmitsi seisavad, ning otsiti neile lahendusi," rääkis õpilastega kaasas käinud Saaremaa gümnaasiumi inglise keele õpetaja Monika Mander. Projektis osales viis õpilast – Iiris Lindmäe, Loore-Liise Sepp, Marileen Koltšuk, Liina Talistu ja Riho Lember – ning õpetajad Monika Mander ja Reet Lulla. Õpetaja Reet Lulla on Walesi kooliga Dinas Brân teinud koostööd juba üle kahekümne aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles