Saaremaad esindab Liivide etluskonkursil Alatskivil Henry Mänd

Saarte Hääl
Copy
MAAKONDLIKU LIIVIDE KONKURSI PARIMAD: Esimeses reas (vasakult) Saskia-Erin Uussaar, Ignette Vanem ja Johann Viktor Vits. Teises reas Epp Kristel Tuisk,  Aleksander Medri ja grand prix võitnud Henry Mänd. Kolmandas reas Melani Saat ja Kärt Medri.
MAAKONDLIKU LIIVIDE KONKURSI PARIMAD: Esimeses reas (vasakult) Saskia-Erin Uussaar, Ignette Vanem ja Johann Viktor Vits. Teises reas Epp Kristel Tuisk, Aleksander Medri ja grand prix võitnud Henry Mänd. Kolmandas reas Melani Saat ja Kärt Medri. Foto: Arti Allmägi

Vendade Liivide etlemiskonkursi maakondliku vooru võitis Henry Mänd, kes esindab kodusaart aprilli lõpus Tartumaal Alatskivil peetaval üleriigilisel lõppvõistlusel.

Eile Kuressaare Hariduse koolis peetud eelvoorus osales 16 õpilast – kõik samas vanuseklassis. Igaühel neist tuli esitada luuletus ja proosakatkend, millest üks oli Juhan või Jakob Liivi, teine aga Liivi luuleauhinna laureaatide loomingust.

Laureaaditiitli pälvisid särava esituse eest Kuressaare Hariduse kooli 5. klassi poiss Aleksander Medri, 7. klassis õppiv Kärt Medri (mõlema juhendaja on Rita Ilves) ja Melani Saat Kuressaare Nooruse kooli 9. klassist (juhendaja Eve Tuisk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles