Varjupaikade MTÜ: me ei hukka ühtki tervet looma

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Varjupaikade MTÜ kommunikatsiooni- ja annetuste kogumise juht Anni Anete Mõisamaa kinnitab, et ilma põhjuseta pole hukatud ega hukata ka edaspidi ühtki tervet looma.
Varjupaikade MTÜ kommunikatsiooni- ja annetuste kogumise juht Anni Anete Mõisamaa kinnitab, et ilma põhjuseta pole hukatud ega hukata ka edaspidi ühtki tervet looma. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sotsiaalmeedias levivad tõsised süüdistused Varjupaikade MTÜ peetava kohaliku lemmikloomade varjupaiga pihta, kus saarlastest postitajate väitel lastakse hukata ka noori ja terveid kasse. Varjupaiga juhataja kinnitab aga, et eutaneeritakse vaid lootusetult haiged loomad.

Saarlane Piret Mägi kirjutab erinevates FB kanalites levivas ja jagatavas avalikus postituses, et laskis varjupaika viia kolm kassi: Baranka, Hallu ja Nimetu Triibiku. Mägi kinnitusel olid Hallu ja Nimetu Triibik ilusad noored ja terved kassid, Barankale aga olnuks ta valmis ise kodu pakkuma.

"Tänaseks päevaks teid enam elavate kirjas ei ole ja mulle ei öelda ka põhjust, miks see nii on," kirjutas Mägi lahkunud kassidele. "Andke andeks, et usaldasin uhke fassaadiga organisatsiooni. Ma ei saa isegi öelda, et ma ei teadnud, sest olin kuulnud hoiatavaid jutte, mida nad ise linnalegendideks kutsuvad. Aga uskusin, et saate siiski võimaluse. /---/ Õhus on küsimus, kas otsustajatel on midagi varjata. Kindel on see, et teie hukkamine ei olnud kuidagi õigustatud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles