LAPSED Laagrisse, laagrisse! Ettevalmistused põnevaks laagrisuveks juba käivad

Copy
ISE TEHTUD, HÄSTI TEHTUD: Küüninurga Kämpi perenaised Kristiine Saarela (paremal) ja Daigi Lest on igakülgselt abiks, et laagriala saaks just selline, nagu nad on ette kujutanud.
ISE TEHTUD, HÄSTI TEHTUD: Küüninurga Kämpi perenaised Kristiine Saarela (paremal) ja Daigi Lest on igakülgselt abiks, et laagriala saaks just selline, nagu nad on ette kujutanud. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Suvevaheaeg on kohe-kohe algamas ja aeg punuda suveplaane. Saarte Hääl tegi ülevaate lastelaagritest, kuhu sel suvel võimalik lustima minna.

Kokku saime tervelt 20 lastelaagrit (vt tabelit), mis sel suvel, peamiselt juulis ja augustis Saaremaal toimuvad. Nimekiri ei ole kindlasti lõplik. Kirja said need, mille kohta leidsime infot. Üle Saaremaa on sel suvel võimalik osaleda nii spordi-, loome-, seiklus- kui ka n-ö segalaagrites.

Üks laager, kus saab teha nii sporti kui kunsti, kokata ning teha kõike muud toredat, on tänavu esimest korda toimuv Küüninurga Kämpi lastelaager. Saarte Hääle külaskäigu ajal käis Kuressaarest 10 minuti sõidu kaugusel asuval laagriplatsil vilgas ehitustegevus.

Tagasi üles