PANE END KIRJA Selgeks grupijuhiks saab registreeruda ka Saarte Hääle toimetuses

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Raadio Kuku kutsub osa võtma traditsioonilisest kampaaniast “Selge grupijuht”, mille eesmärk on ennetada joobes juhtimist ja vähendada liiklusõnnetuste riski. Sel aastal saab end kirja panna ka mitmetes registreerimispunktides üle Eesti, teiste hulgas Saarte Hääle toimetuses.

Kõikide osalejate vahel loositakse välja väärtuslikke auhindu ning õnnelikud võitjad kuulutatakse välja vahetult enne jaanipühi.

Juba 28. korda kutsub raadiojaam jaanipidulisi kainele mõistusele ning soovib läbi kampaania ennetada joobes juhtimist ja vähendada liiklusohtusid. Osalema oodatakse kaineid juhte, kes hoolitseks jaanilaupäeval ja jaanipäeval ka selle eest, et keegi tema sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus ise liiklusesse ei kipuks.

Raadio Kuku peatoimetaja Madis Kimmel rõhutab, et joobes juhtimine on äärmiselt ohtlik nii juhile endale kui ka teistele liiklejatele. “Kahjuks pole see probleem endiselt kadunud. Kuid rõõm on tõdeda, et igal aastal osaleb kampaanias ligi 6000 inimest, kes annavad lubaduse mitte purjuspäi rooli istuda ning on seeläbi eeskujuks kõikidele roolikeerajatele.”

Kampaaniaga saab liituda Kuku raadio kodulehel, aga ka Hiiu Lehe, Saarte Hääle ning Postimees Grupi ajalehetoimetuste klienditeenindustes üle Eesti. Registreerimispunktides saab rinnamärgi, autokleepsu ja valida ühe alkoholivaba joogi.

21. juunil toimub Kuku raadio otse-eetris registreerunute vahel auhinnaloos. Võimalus on võita alkoholivabu jooke A. Le Coq’ilt, kinkekaarte Circle K’lt ning uhke elektriratas Voltride’lt. Võitjad avalikustatakse 21. juunil Kuku raadio otse-eetris ja kodulehel kuku.ee.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles