ÜLE 100 TRAHVI Parkimistrahvide laine tekitab kaubamaja vastu trotsi (6)

JUTA HEINSAAR soovitab inimestel olla tähelepanelik. Tema ise on juba oma maja mitmelt naabrilt kuulnud samasugusest halvast kogemusest, nii et agara kontrolöri ohvreid on palju.
JUTA HEINSAAR soovitab inimestel olla tähelepanelik. Tema ise on juba oma maja mitmelt naabrilt kuulnud samasugusest halvast kogemusest, nii et agara kontrolöri ohvreid on palju. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Aasta eest aprillis pärast Saaremaa kaubamaja ümberehitust kehtima hakanud parkimiskorraldus on rohkem kui aasta hiljem üliaktiivse kontrolöri tegevuse tõttu tekitanud nii mõnelegi kliendile ebamugavusi.

Eelmisel nädalal sai Saarte Hääl info, et kaubamaja parklas on hakatud massiliselt parkimistrahve määrama. Parklas leidsime reedel mitu inimest, kes olid nõus oma lugu jagama. On neid, kes trahvi vaidlustanud, ent ka neid, kes maksid lihtsalt ära. Sest "ei viitsi jännata 35 euro pärast".

"Käisin emadepäeval korra kaubamajast läbi, et vett osta," rääkis Juta Heinsaar. "Isegi koera jätsin autosse, et teen kiiresti. Kui tagasi tulin, oli trahvikviitung juba kojamehe vahel."

Tagasi üles