Alates juulist saavad maakonnaliinidel sõitjad osta viie päeva pileteid

Copy
Kuressaare bussijaam
Kuressaare bussijaam Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

1. juulil jõustub regionaalministri käskkiri, mille kohaselt saavad maakonna bussiliinidel sõitjad osta uusi perioodipileteid, vahendab Saaremaa vald.

Sõitjad saavad 1. juulist osta täiendavalt maakonnaliinidel, sh Kuressaare linnaliinidel ka viie päeva piletit. Praegu kehtivad bussiliinide piletihinnad ei muutu. Lisaks lõpeb Ukraina sõjapõgenikel tasuta sõidu õigus rongides ja maakonnaliinide bussides.

Viie päeva pilet hakkab maksma 7,50 eurot ja seda saab osta Hiiu, Saare, Ida-Viru, Jõgeva, Järva, Põlva, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maakonna liinidel. Saare maakonnas saab juba praegu osta ka ühe korra, ühe päeva ja 30 päeva pileteid.

Lisaks lõpeb 1. juulist Ukraina sõjapõgenikel tasuta sõiduõigus maakonnaliini bussides ning Mandri-Eesti rongides. Edaspidi on sõidusoodustused kõikidele sõitjatele ühetaolised. Ukraina sõjapõgenikele jäävad kehtima kõik teised bussides ja rongides kehtivad soodustused, nagu näiteks tasuta sõit maakonnaliinidel kuni 19. eluaastani ja inimestele alates 63. eluaastast.

Tagasi üles