Saaremaa vallavalitsuses hakkab tööle uus avalikkusega suhtleja

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Annely Aavik asub ametisse 5. augustist.
Annely Aavik asub ametisse 5. augustist. Foto: Erakogu

Konkursikomisjon valis kümne kandidaadi seast Saaremaa vallavalitsuse kommunikatsiooni peaspetsialistiks Annely Aaviku, kes asub tööle 5. augustil.

„Olen tänulik võimaluse eest alustada tööd Saaremaa vallavalitsuses ja liitun rõõmuga kollektiiviga.

Võtan põnevusega vastu kõik uuel töökohal pakutavad väljakutsed ning annan endast parima, et koduvallas toimuvat edastada võimalikult hästi ja kiiresti,“ ütles Annely Aavik.

Praegu Saaremaa Kaubamaja turundusspetsialistina töötav Annely Aavik on varem olnud Swedpangas kliendihaldur ja notariaaltehingute spetsialist, samuti on tal oma ettevõtte juhtimise kogemus.

Annely on lõpetanud Tallinna Majanduskooli panganduse ja rahanduse erialal.

Abivallavanem Liis Lepiku sõnul oli kommunikatsiooni peaspetsialisti leidmiseks korraldatud konkursil mitu väga tugevat kandidaati ja nende seast valikut teha raske.

„Komisjon leidis, et Annely Aavik sobib oma senise töökogemuse ja isikuomadustega kõige paremini kommunikatsiooniteenistuse koosseisu täiendama.

Annely paistis silma vestlusvoorus ning esitas ka põhjalikult läbi mõeldud ja oskuslikult vormistatud kodutöö,“ selgitas Lepik.

Seni samal ametil töötanud Risto Kaljuste on nüüd avalike suhete osakonna nõunik regionaal- ja põllumajandusministeeriumis.

Septembrist vajab Saaremaa vallavalitsus ka uut meedia peaspetsialisti, Saaremaa Teataja toimetajat, sest Merike Pitk suundub pensionile. 

Tagasi üles