Enerhack koolituslaager lihvib noorte energeetika-alaseid teadmisi

Copy
Vasakult Ralf Paulus (Aste PK), Theron Kütt (Kuressaare Nooruse Kool), Theo Paaskivi (Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasium), Olger Laas (Aste PK)
Vasakult Ralf Paulus (Aste PK), Theron Kütt (Kuressaare Nooruse Kool), Theo Paaskivi (Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasium), Olger Laas (Aste PK) Foto: Erakogu

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) linnakus algas 1. juulil Enerhack Camp suvelaager, millest saavad osa ka Saare maakonna õpilased.

Sel aastal osaleb laagrivahetustes Eesti eri paigust üle 600 lapse, kes saavad valida endale meelepärase teema: soojusenergia, elektrienergia, energia rakendamine transpordis ja taastuvad energiaallikad. Enerhack Campi suvelaagri ainulaadsus seisneb selles, et see ühendab endas energeetika meistriklasse ning rikkalikku ja põnevat programmi.

Lapsed saavad osa võtta mängudest, võistlustest ja sportlikest teatejooksudest, omandada energeetika-alaseid teadmisi praktikas ning neid mängulises vormis rakendada. Igal aastal tutvustatakse osalejatele mõnda uut huvitavat spordiala - kui eelmisel aastal oli selleks squash, siis sel aastal õpetab lastele vehklemist TalTechis keemia eriala omandanud olümpiavõitja Irina Embrich.

Tagasi üles