Tagasi koju Politseinik Kardo Kuusk

Copy
KARDO TUTVUSRINGKONNAS on paljud seadnud sammud saarele tagasi. “See on vist mingi trend praegu" arvab ta.
KARDO TUTVUSRINGKONNAS on paljud seadnud sammud saarele tagasi. “See on vist mingi trend praegu" arvab ta. Foto: Gert Lutter / Saarte Hääl

Ulgusaarlane Kardo Kuusk (34) on ringiga kodusaarel tagasi ja töötab nüüd politseis. Eelmisel nädalal oli kirju taustaga noormees valmis Saarte Hääle küsimustele vastama.

Pärast Leisi keskkooli lõpetamist aastateks mandrile tööle ja elama läinud Kuusk on kodusaarel tagasi. Pärast mõningast pausi, mis kulus Kuressaare lähedale maja ehitamiseks ja elu sisse seadmiseks, on ta taas ametis politseis – seekord patrullpolitseinikuna merepääste- ja patrulligrupis üleminspektori auastmes.

Siinse töö eeliseks peab ta kindlat töögraafikut – neli päeva tööl ja neli vaba. Saab olla nii merel kui ka kindlalt kahe jalaga maa peal. “Esimest korda saan ma perega plaane teha, tean, millal olen tööl ja millal kodus. Vaba aega on harjumatult palju. Varem oli lahtisi otsi palju, raske oli asju ette planeerida. Kui tuli sõnum, tuli minna olenemata sellest, mis teed või kus oled. Nüüd võib telefoni julgelt tuppa jätta ja õues oma toimetusi teha.

Tagasi üles