GALERII Taritu perespordipäev möödus lõbusalt võisteldes

Copy

Pühapäeval toimus Taritus tore perespordipäev, kus võistlejaist puudust polnud.

18. augustil toimus Taritu spordipäev, sportlik puhkepäev kogu perele. Kui üritus toimub piirkonnas 32. korda, on tegemist pikaajalise traditsiooniga. Korraldus, võistluspaik, sõbrad/tuttavad konkurentsis, need on asjaolud, et see üritus on paljude seast üles leitud. Seda kinnitab ka rohke osavõtjate arv kõigis vanuserühmades.

Kui aastaid tagasi alustati, oli tegemist endise Lümanda valla oma piirkonna spordipäevaga. Koimla, Taritu, Kotlandi, Koki, Lahetaguse/Riksu võtsid omavahel mõõtu individuaalaladel ja mitmetes pallimängudes, köieveos jm. Siis sai see aeg otsa. Toimus vallasisene spordipäev. Nüüd juba kümmekond aastat on üritus avatud kõigile. Korraldus on sama. Kaks tundi individuaalaladel rassimist, supisöömine ja mõned võistkonnaalad.

Traditsioonilised on 4-5 ala; kuulitõuge, noolevise, hoota kaugushüpe, korvpallivisked. Lastele täpsusvisked, jooksud, jm. Igal aastal osa alasid on uued või vahelduvad. Põnev ja osalejaterohke olid „kalapüük”, pallide viskamine ämbrisse, 30 ja 60 m jooksud, saapavisked. Kõigil aladel oli võistlejaid kokku erinevates vanuserühmades 20-30. Võistkondadele toimusid teatevõistlused: mängisid murul trips-traps-trulli, lennutasid ketasgolfi ketast ja „suusatasid”. Auhindadeks lastele šokoladimedal, diplom ja Premia Tallinna Külmhoone AS poolt ka jäätis.

Tänud korraldajate armeele, kohtunikele, osalejatele ja sponsoritele/toetajatele (Külmhoone, Saaremaa vald, Saaremaa Spordiliit). Ilmataat tegi ka kingituse, oli imeilus päev, soe, tuuletu ja mõnus päev.

Tagasi üles