Viive Otter on Orissaares elav kirglik hoidistaja, kelle retseptid on lihtsad ja kodused. Igal suvel ja sügisel valmistab ta oma koduaia viljadest mitmesuguseid hoidiseid, mida müüb Muhu turul. Tema retseptid on küll lihtsad, kuid täis maitset ja loovust. Meie saime Viive hoidistest lähemalt kuulda, kui uurisime tema letti Muhu nodilaadal.
Tellijale
TOIT ⟩ Südamega tehtud hoidised
Viive jaoks on hoidiste tegemine lihtne ja loov protsess, kus ei aeta retseptis näpuga järge ega võeta kõike milligrammi täpsusega. Asju tuleb teha tunde järgi ja lähtudes oma maitse-eelistustest.
“Minu jaoks on oluline, et toiduvalmistamine oleks nauditav, ilma liigse pingutuseta. Kõik käib silma ja maitse järgi – nii saabki iga hoidisepurk täpselt selline, nagu ma soovin. See on minu viis toitu valmistada – lihtsalt, kergelt ja südamega,” selgitab Viive.