MINE VABATAHTLIKUKS MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde otsib tugiisikuid, kes aitavad emotsionaalset tuge vajavaid lapsi

Copy
Foto: Vanem Vend Vanem Õde Eesti fb

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde on vabatahtliku tugiisiku programm, mis tegutseb Eestis aastast 1997. Nüüd on nad laienemas lisaks Tartule ja Tallinnale ka Saaremaale ning otsivad vabatahtlikke, kes sooviksid olla suureks sõbraks lastele, kes seda enim vajavad.

Programmi põhiidee on toetada riskirühma kuuluvate laste positiivset arengut üks-ühele sõprussuhte kaudu koos täiskasvanud vabatahtliku tugiisikuga, vähendada sotsiaalseid probleeme ja levitada vabatahtlikkuse põhimõtet. MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde viib kokku täiskasvanud tugiisiku ja tuge vajava lapse ning loob keskkonna, kus nende sõprus ja nad ise saavad areneda.

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde programmis osalevad lapsed, kes ise soovivad programmis osaleda ja kes tunnevad ennast üksiku või tõrjutuna, on kimpus psüühiliste erivajadustega, elavad asenduskodus ja vajavad täiendavat emotsionaalset tuge või elavad peredes, kus nad ei saa piisavat emotsionaalset tuge ajutise kriisi, pikaajalise haiguse, keeruliste peresuhete või muudest asjaoludest tingituna.

Tagasi üles