Saaremaa noored purjetajad taas poodiumil

Copy
Noored purjetajad näitasid üles suurt oskust ja pühendumust ning tõid Tamula järvele elava purjetamisvaimu. See oli oluline sündmus mitte ainult kohaliku kogukonna jaoks, vaid kogu Eesti noorte purjetamise jaoks.
Noored purjetajad näitasid üles suurt oskust ja pühendumust ning tõid Tamula järvele elava purjetamisvaimu. See oli oluline sündmus mitte ainult kohaliku kogukonna jaoks, vaid kogu Eesti noorte purjetamise jaoks. Foto: Triinu Putnik

21.–22. septembril kogunes Võrus Tamula järvele rekordarv noori purjetajaid, kus toimus RS Tera Tamula Järve Regatt. See oli tõeline suursündmus, sest viimati toimus nii suurejooneline purjeregatt Tamula järvel 42 aastat tagasi!

Regatil osales lausa 38 noort purjetajat üle kogu Eesti, sealhulgas Saaremaalt, Tallinnast, Narvast, Maardust, Harast ja Nõunist. Noored tulid kokku, et pidada maha hooaja üks viimaseid võistlusi ning tähistada edukat purjetamishooaega.

Kahe päeva jooksul peeti RS Tera Sport ja RS Tera PRO klassidele viis võistlussõitu. Christofer Kasin (Saaremaa Sailing Academy) oli oma klassis tõeline staar, võites kõik sõidud ja pälvides RS Tera Sport klassi üldvõidu.

Miia Soom (Saaremaa Sailing Academy) saavutas samas klassis tubli 5. koha, olles tüdrukutest teine. RS Tera PRO klassis sai Eleanor Leedo (Saaremaa Merispordi Selts) esimese koha ja Anni Kubjas (Saaremaa Merispordi Selts) kolmanda koha ning Grete Kasin (Saaremaa Sailing Academy), kes lõpetas 6. kohal.

Palju õnne kõigile osalejatele ja võitjatele!

Märksõnad

Tagasi üles