ESITA OMA KANDIDAAT Kellest saab Saare maakonna aasta isa?

MULLUSE AASTA ISA VILLI PERE: Vasakult Paul-Mark, Annika, Villi, Lenna-Marie ja Karl-Mathias Pihl Kuressaare staadionil, otse oma “teise kodu” kõrval.
MULLUSE AASTA ISA VILLI PERE: Vasakult Paul-Mark, Annika, Villi, Lenna-Marie ja Karl-Mathias Pihl Kuressaare staadionil, otse oma “teise kodu” kõrval. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutas 18. korda koostöös Kadi raadio, Saarte Hääle ja Saaremaa vallavalitsusega välja aasta isa konkursi.

Konkursile esitatav kandidaat peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistri järgi Saare maakonna elanik ning kelle peres kasvab vähemalt kaks last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed. Kuna aasta isa tiitel on ühiskondlik tunnustus, hinnatakse kandidaatide puhul ka seda, mida see tubli isa ühiskonnale andnud on.

Korraldajatele tuleks teada anda kandidaadi nimi, vanus, perekonnaseis, elukoht, laste arv ja kontaktandmed. Samuti tuleks kindlasti välja tuua põhjendus, miks just see kandidaat peaks olema Saare maakonna aasta isa (iseloomustus, haridus, ühiskondlik aktiivsus, hobid, täiskasvanud laste käekäik jmt).

Ühes kõige muuga tuleb ära märkida ka esitaja(te) nimi/nimed ja kontaktandmed ning seos aasta isa kandidaadiga.

Aunimetuse Saaremaa maakonna aasta isa 2024 andmise eesmärk on väärtustada isadust ja perekonda ning tunnustada isa rolli laste kasvatamisel. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, omavalitsused ja firmad kuni 20. oktoobrini nii interneti kui posti teel.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna postiaadress on Kalevi põik 5, Kuressaare 93815. Ümbrikule märkida "Aasta isa". Samuti saab oma kandidaadi ühes põhjendustega üles anda internetis aadressil: kadi.ee/aastaisa.

Tagasi üles