Ralliraadio Kuldsuu 2024 Gunnar Siiner "Keel jookseb suus ringi nagu Ants Uustalu käigukang!"

Copy
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Järjekordne Saaremaa ralli on sõidetud ja parimad rallimehed autasustatud. Auväärse tunnustuse pälvis sel korral ka Kadi ralliraadio pikaaegne reporter Gunnar Siiner, kellele kolleegid tänavu Kuldsuu tiitli andsid.

"Otsus sündis täieliku konsensusena," kinnitavad tiitli osas sõna sekka öelnud Marek Lindmaa, Erki Berends, Rauno Paltser ja Ivo Uustulnd üksmeelselt. Kui varemalt on ralliraadio tiitli andnud mõnele lustaka kommentaari öelnud võistlejale, siis sel korral vaadati n-ö raamidest välja.

"Meie raadiomehed ütlevad ka vahvaid asju ning Gunnar on selle tiitli auga välja teeninud – ta on nii pikalt ralliraadiot teinud," märkis ralli korraldaja Ivo Uustulnd. Eriti jäi nii korraldajate, meediakolleegide kui ka paljude raadiokuulajate jaoks kõlama Gunnari öeldud lause "Keel käib suus ringi nagu Uustalu käigukang!". Kentsakas ütlus lipsas kolleegide sõnul Gunnari huulilt hetk pärast lühiajalist puterdamist, kui ta ei suutnud lauset korralikult välja öelda. "Ta puterdas nagu väike beebi," meenutas raadioeetris olnud lustlikku olukorda Marek Lindmaa. Ometi tuli Gunnar olukorrast välja tabava naljaga. Nimelt maadles rallisõitja Uustalu, keda Gunnar oma lauses mainis, parajasti käigukasti probleemiga.

Tagasi üles