Rooste tulistatakse maha ja värv puhutakse peale

Copy
PULVAR OÜ ASUTAJA SIIM HIIE lisab ettevõtte teenuste nimekirja peatselt ka pindade keemilise puhastuse.
PULVAR OÜ ASUTAJA SIIM HIIE lisab ettevõtte teenuste nimekirja peatselt ka pindade keemilise puhastuse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Poolteist aastat tagasi Põlluväljal tööd alustanud Pulvar OÜ pulbervärvimise töökoda pakub järjest uusi teenuseid, mida Saaremaal mujalt ei leia.

Pulbervärvimise liinile lisandus Saaremaa esimene haaveldusruum, kus saab puhastada konstruktsioone ja detaile roostest, õlidest ja šlakist. Haaveldamisele tuleb peatselt uue tõhusa vahendina lisaks keemia. Väiksemad ja õrnemad detailid, mis võivad haaveldamisel viga saada, puhastatakse edaspidi keemia abil. “Pärast seda saan pakkuda täisteenust ükskõik mis metalli värvimiseks,” ütles Pulvar OÜ juhatuse liige Siim Hiie.

Korvpallitreenerina leiba teeniv Hiie üllatab mitmekülgsusega. Tema eestvedamisel valmib Muratsis esinduslik sadamahoone ja ta aitab abikaasat smuutiäris. Värvimise juurde jõudis Hiie Covidi-piirangute ajal, kui pallimängutreeningud pausile pandi. Pausi sisustas ta hobiga, milleks on mööbli valmistamine. Hiie läks metallist lauajalgadega Nasvale, kus tegutseb pulbervärviliin väikedetailidele. Väiksem laua-jalg sai värvitud, aga suurem ei mahtunud liinile.

Tagasi üles