TOIT Pumpkin spice latte teeb seest soojaks ja tuju rõõmsaks

Copy
VAHUKOOR KÕIGE TIPUKS: Pumpkin spice lattet katab Starbucksi kohvijookidele omaselt kena vahukooretutt, mida Kardemoni teenindaja Virge hoole ja täpsusega kõrvitsakohvile lisab.
VAHUKOOR KÕIGE TIPUKS: Pumpkin spice lattet katab Starbucksi kohvijookidele omaselt kena vahukooretutt, mida Kardemoni teenindaja Virge hoole ja täpsusega kõrvitsakohvile lisab. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ka Saaremaa kohvikutesse viimastel aastatel ilmunud populaarne jook pumpkin spice latte ehk kõrvitsakoogivürtsidega timmitud piimakohv maitseb hästi ja teeb seest soojaks. Kust see tuli ja kuidas seda valmistatakse?

Saamaks teada, seame sammud Kuressaare kesklinnas Lossi tänaval sel suvel avatud Kardemoni kohvibaari, kus parajasti leti taga askeldav teenindaja Virge meid rõõmsalt tervitab.

Virge on hästi valmistunud ja mõõtnud juba kohvitassi põhja välja paraja koguse siirupit, mis koosneb peamiselt kõrvitsapüreest ja pumpkin spice´i vürtsidest (kõrvitsakoogivürtsisegusse kuuluvad kaneel, ingver, muskaat, vürts ja nelk – toim).

Tagasi üles