Valjala noortekeskus korraldab kalapüügivõistluse

Alver Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Unsplash

Valjala avatud noortekeskus taotleb vallalt 400 eurot toetust, et korraldada Lõve jõe ääres Lööne silla vahetus läheduses lastele ülesaaremaaline kalapüügivõistlus.

Ürituse organisaator Sille Lapp ütleb taotluses, et ettevõtmise eesmärk on ühistegevuse läbi toetada noorte sotsiaalset suhtlemist, anda noortele võimalus eneseteostuseks ja enese proovilepanekuks ning tutvumiseks teiste samasuguste huvidega noortega üle maakonna. “Eesmärk on ka viia noored loodusesse ning tegutseda seal tervislikult ja ohutult, järgides seadusandlust. Ja õpetada ka kohaletulnud võhikud kala püüdma,” rääkis Lapp.  

Sihtgrupp on 7–19-aastased kalapüügi- ja võistlushuvilised noored üle Saaremaa, keda kevadel kohe kisub jõe äärde särge püüdma, ning kindlasti ka need, kes pole veel kunagi kalal käinud, kuid tahavad ka proovida. 

Sille Lapp märkis, et Saaremaa noored on pärast seda ühe vahva võistluskogemuse võrra rikkamad ning saadud on uusi tuttavaid, jagatud kogemusi ja elamusi. “On õpitud kala püüdma, tunnustatud ennast ja teisi ning on püütud päris mitu särge,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles