ELINA EDUTEHNIKAD: Mina oma tšakraid putitamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABISTAV RAAMAT: Elina Kadaja on kokku pannud käsiraamatu "Edukate elustiil", mille abil on ta realiseerinud mitmeid esialgu uskumatuna näivaid unistusi.
ABISTAV RAAMAT: Elina Kadaja on kokku pannud käsiraamatu "Edukate elustiil", mille abil on ta realiseerinud mitmeid esialgu uskumatuna näivaid unistusi. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Enne kui energiakeskuste teemal edasi kirjutan, soovin jagada oma senist teekonda tšakratega ajal, mil neid artikleid olen kirjutanud. Sel perioodil olen reisinud Lõuna- ja Kesk-Ameerikas. 2018. aasta oktoobris jätsin oma materiaalse elu väikestesse kastidesse Saaremaal ning tulin kohvri ja käekotiga šamanismi ja joogat õppima.

See teekond on olnud füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt päris keeruline. Kohtun tihti oma varjukülgedega ja õpin lahti laskma kõigest, mille kaudu olen end varem defineerinud. Kuna vana mina on laiali lammutunud, siis vajab uue kokkupanemine uuesti “käima õppimist”. See on olnud alandlik kogemus surmast ja uuestisünnist, mis seab mind vastakuti olukordadega, mis on mulle tuttavad ja sisaldavad õpetusi minust endast.

ENESEKOOLITUS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles