KÜSITLUS: Kas usute, et Kuressaare linna ehitustööd valmivad 1. juuliks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare kesklinna ehituse peatöövõtja AS Merko Infra projektijuht Leo Rahu ütles paari nädala eest Kadi raadiole, et Kuressaare kesklinna ehitustöödega on kavas ühele poole jõuda 1. juuliks. Selle tärminini on jäänud pisut rohkem kui kolm kuud. Kas usute, et selle ajaga tööd valmis jõutakse?

Hille Kula
Hille Kula Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Hille Kula Kuressaarest: Kui kõvasti tööd teha, siis arvan küll, et saab selleks ajaks valmis. Selleks peab aga töötama rohkem kui kaheksa tundi päevas. Kui aga jätkub selline tempo, nagu eelmisel aastal näha võis, siis küll ei saa. See, mis praegu valmis tehtud on – need laiad ja siledad kõnniteed –, mulle meeldib. Täitsa ilus on ja lapsevankriga mugav jalutada ka.

Vaiki Salujärv
Vaiki Salujärv Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Vaiki Salujärv Kuressaarest: Kui nii vähe mehi tööd tegemas on, nagu eelmisel aastal, siis küll ei jõua. Neid peaks ikka palju olema. Ma arvan, et see ehitus oleks pidanud ammu valmis olema. Praegu ei liigu siin ju ainsatki turisti. Praegu ma seda küll öelda ei oska, kas keskväljaku uus väljanägemine mulle meeldiks. Kui valmis, eks ma siis oskaks vastata. Aga seda arvan küll, et talvel on need tänavaplaadid libedad.

Diana Haas
Diana Haas Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Diana Haas Kuressaarest: Kui praegu vaadata, kui palju alles tegemata on, ma küll ei usu, et see 1. juuliks valmis saab. Arvan, et läheb natuke kauem – et valmis saab pigem suve lõpus. Et valmis saada, peab palju rahvast korraga tööd tegema. See aga, mis praegu tehtud, on väga äge. Kui valmis saab, on igal juhul parem kui enne.

Viivi Ristlaid
Viivi Ristlaid Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Vilvi Ristlaid Kuressaarest: Mina seda ei usu – sellepärast, et siin ei tehta ju midagi. Eelmisel aastal oleks pidanud tööpäevad pikemad olema. Kui õigesti mäletan, mindi ka jaanipäevale väga vara ja nädalavahetustel ei tehtud üldse midagi. Et 1. juuliks kõik valmis oleks, peaks töötama kas just 24/7, aga iga päev palju pikemalt kui seni – mida suve poole, seda valgemad õhtud ju on.

Jaan Nurmekann
Jaan Nurmekann Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Jaan Nurmekann Kuressaarest: Mina arvan, et saab küll selleks ajaks valmis. Need on tublid mehed. Eelmisel aastal polnud veel ehk nii kiire, aga nüüd läheb kiireks – materjal on ju olemas ja kohale toodud. Küll ka piisaval hulgal mehi tööle saab. Usun, et kesklinn saab olema üsna kena, juba praegu meeldib see mulle rohkem kui enne. See autode rivi, mis siin enne parkis – see polnud ju kena. Kui parklat pole, on inimeste jaoks rohkem ruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles