Leisis läks maja põlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leisi alevikus Rahu tänaval läks eile keskpäeval teadmata põhjusel põlema ühekordne kõrvalhoone-saun. Leisi vabatahtlikud, Orissaarest ja Kuressaarest kohale rutanud päästjad lokaliseerisid tulekahju kella 12.38-ks. Päästjad tegelesid järelkustutuse ja tulekollete otsimisega, ütles Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Maris Moorits.

Kannatanuid tulekahjus ei olnud, põlevast majast jõudis omanik välja vedada kaks kitarri ja helivõimenduse. Hoone sai suitsu-, tule- ja veekahjustusi ning on elamiskõlbmatu. Omanik rääkis, et läks hommikul kodust välja ja siis oli kõik korras, tulekahju tekkepõhjust ta nimetada ei osanud.

Paar tundi hiljem vajati päästjaid Pöide kandis Puka külas, kus teataja sõnutsi oli tuba suitsu täis, sest siiber oli liiga vara kinni pandud. Päästjad ventileerisid ruumid ja õpetasid, kuidas õigesti kütta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles