ELINA EDUTEHNIKAD: Kuidas tunda, et sa päriselt elad? Sisemise jõu äratamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABISTAV RAAMAT: Elina Kadaja on kokku pannud käsiraamatu "Edukate elustiil", mille abil on ta realiseerinud mitmeid esialgu uskumatuna näivaid unistusi.
ABISTAV RAAMAT: Elina Kadaja on kokku pannud käsiraamatu "Edukate elustiil", mille abil on ta realiseerinud mitmeid esialgu uskumatuna näivaid unistusi. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kolmas, manipura ehk isikliku jõu allikas asub nabast ülevalpool, keha keskosas ning areneb välja puberteedieas. Siin arenevad ego, enesehinnang ja võime end välismaailmaga suheldes maksma panna.

Selle keskuse eesmärk on õppida, kuidas kasvada iseseisvaks isikuks, hoolimata keskkonna survest, ootustest ja eeldustest. Õpime, kuidas seista oma tõe eest ja iseenda eest hoolt kanda. Seisame vastakuti oma tugevuste ja nõrkustega ning õpime end armastama kõigis värvides.

Seitse kuud tagasi, kui oma mugava elu maha jätsin, hakkasin jälle välismaiseid radu tallama teekonnal, mis on suure osa minu kogukonna silmis ebatraditsiooniline, võõras ja imelik. Vahel isegi naeruvääristatud, kardetud või salatud. Selle asemel, et korraliku inimese kombel tööle hakata ja turvaliselt pesa punuda, marssisin oma sisetunde saatel teisele poole maakera, pahupidi kultuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles