Tänavaehitus pitsitab ka kohtumaja

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses Pargi tänava nurga sulgemise ja Kuressaare Veevärgi kavandatavate töödega Pargi tänaval uuris kohtunik Kristel Pedassaar Saaremaa vallavalitsuselt, kuidas tagatakse sõidukite ligipääs kohtumajale.
Seoses Pargi tänava nurga sulgemise ja Kuressaare Veevärgi kavandatavate töödega Pargi tänaval uuris kohtunik Kristel Pedassaar Saaremaa vallavalitsuselt, kuidas tagatakse sõidukite ligipääs kohtumajale. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kesklinna rekonstrueerimine on raskendanud ka Kuressaare kohtumaja igapäevast tööd, mida häirib nii tänavamüra kui ka mure ligipääsu pärast. Seoses Pargi tänava nurga sulgemise ja Kuressaare Veevärgi kavandatavate töödega Pargi tänaval uuris kohtunik Kristel Pedassaar Saaremaa vallavalitsuselt, kuidas tagatakse sõidukite ligipääs kohtumajale. 

Hetkel saab kohtumaja tagusesse parklasse Pargi ja Pika tänava ristmikult mööda Pikka, Põik ja Lasteaia tänavat. Kohtunik viitas, et tulenevalt kohtumaja töö iseloomust on vajalik, et Lossi 2 hoovi pääseksid nii politsei konvoiteenistus, kes toimetab kohtuistungitele kinnipeetuid ja vahialuseid, kui vajadusel ka kiirabi ja päästeteenistus.

Vallavalitsus kinnitas, et Pargi ja Pika tänava ristmik jääb ka veevärgi trassitööde käigus autodele läbitavaks ja töid tehakse Pikast tänavast Lossi tänava poole jääval alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles