Võimlejad särasid Tallinnas

Copy
Foto: Erakogu

Läinud nädalalõpul toimus Tallinnas Kalevi spordihallis 26. korda võimlemisfestival Kauni Rühiga Ellu (KRE). KRE on harrastusvõimlejate seas populaarne üritus, millest osavõtjate arv on limiteeritud. Sel aastal osales 830 võimlejat ja esitati kokku 65 kava.

Festivali žüriisse kuulub kümme liiget, kelle kohustuseks on anda 10 punkti süsteemis hinnang õpilaste rühile, rühma sisse- ja väljamarsile, koos tegutsemisele ja väljanägemisele. Festivali tulemusi hinnatakse kuld-, hõbe- või pronksplaadiga, mis ühtlasi annab rühmadele stiimuli oma taset tõsta ja parematelt mõõtu võtta.

Saaremaalt osalesid festivalil võimlemisklubid Pärl ja Flex, mõlemad kahe rühmaga. Kokku võideti kolm kuld- ja üks hõbeplaat. VK Pärl 8–10-aastaste Särasilmade rühm esitas kava “Kelmikas tunne” ja pälvis 92 punktiga kuldplaadi. 10–13-aastaste Roosinuppude rühm astus üles tuliuue vabakavaga “Ootus”, mida hinnati 97 punkti ja kuldplaadiga. Rühmi aitasid ette valmistada treenerid Stiina Sevostjanova, Mariliis Vipp ja Kadri Rõõm

VK Flex noorem rühm Vikerkaar teenis kava “Üks kirju lugu” eest kohtunikelt 88 punkti ja sai hõbeplaadi. Vanem rühm Sädelus esitas veatult hüpitsakava ja teenis kohtunikelt 97 punkti, saades sellega kuldplaadi. Kavade autor ja treener on Tiina Käen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles