Sörve JK-st sai FC Kuressaare II

Alver Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavusest hooajast hakkab Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste teises liigas Sörve JK asemel mängima FC Kuressaare II.

“Me tahame Saaremaal tekitada üht suurt klubi korraliku identiteediga,” ütles FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak. “Noormängijatel peaks noorteklassist tulles olema selge eesmärk pürgida FC Kuressaare II meeskonda ja sealt edasi esindusmeeskonda. Piltlikult öeldes nagu redel, kust üles ronida ja eesmärke seada.”

Pohlaku sõnul paistis see praegusel juhul paljude jaoks mingi teise klubina ja mängijatele tundus, et nad pole mitte FC Kuressaare, vaid Sörve JK mängijad. “Lisaks peaks see tegema lihtsamaks suurema kogukonna tekkimise, kus kahe meeskonna peale mängib ligi 60 saarlast,” selgitas ta.

FC Kuressaare II-s hakkavad mängima Saaremaal elavad mängijad, noormängijad, ja need, kes ühel või teisel põhjusel esindusmeekonnas aega ei saa. Mängima peaks meeskond ka edaspidi Salme staadionil ehk siis täpselt samas rollis, mida siiani täitis Sörve JK.

“Sörve JK nimi jääb alles ja loodetavasti saame seda rakendada näiteks rahvaliiga meeskonnana,” märkis Pelle Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles