Saare Leib hakkas käsitöömüslit tootma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värvikas pakendis saaremaised müslid tulid müügile juuli lõpus ja juba on need ka tarbijaid leidnud – klientidele on Saare Leiva müslid meeltmööda.

Saare Leib OÜ juhataja Janar Vaima ütles, et müslit toodavad nad kahte sorti – puuviljamüsli ja pähklimüsli – ning praegu ei ole ka plaanis rohkem sorte teha. “Kliendid on meie müslid väga-väga hästi vastu võtnud, sest me ei lisa müslile suhkrut ja valmistame seda käsitsi,” märkis Vaima. Müslide magusus tuleb tema sõnutsi meest ja puuviljadest, mis on müslis sees. Pähklimüsli läheb kusjuures praegu natukene paremini kaubaks kui puuviljamüsli.

Mõlema sordi pakenditel on ka kiri “FitLap soovitab”. Tegemist on treening- ja toitumisnõustamise veebilehega, mis leidis Janar Vaima sõnul ise Saare Leiva üles. “Hea toote leiavad inimesed ikka üles,” arvas ta. Vaima sõnutsi müüsid nad mõnda aega oma müslit vahendaja kaudu ja FitLapi toitumisnõustajad soovitasid siis inimestel süüa Saare Leiva pähklimüslit, kuna sellesse ei ole lisatud suhkruid ja pealegi on see tervislik.

Tänaseks saab saaremaist müslit osta kogu Eestis. Vaima möönis, et praegu küll veel mitte kõikidest kaubanduskettidest, aga septembris-oktoobris võib seda leida juba igalt poolt.

Saare Leiva juhataja sõnul tegelevad nad uute toodetega iseenesest kogu aeg, aga et selline uus toode turule tuua, kulub aega. Näiteks müsli turule toomisega läks aega peaaegu aasta. Saare Leival on tootmises ühtekokku 124 kondiitritoodet ja 16 pagaritoodet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles