TOIT Piisavalt magusat, piisavalt haput – Rabarberi-Rita

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Liis Võeras: “Olen hobikokk ja toiduentusiast.”
Liis Võeras: “Olen hobikokk ja toiduentusiast.” Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

“Rabarberist annab valmistada igasugu maitsvat kraami!” kinnitab hiljuti Kuressaares uksed avanud kohviku Loorber perenaine Liis Võeras. Üks tema lemmikuid on mõnusalt suus sulav kook nimega Rabarberi-Rita.

“Tegelikult on Rabarberi-Rita Brita koogi üks variatsioone. Nagu nimigi ütleb – rabarberiga,” selgitab Liis.

On esmaspäev ja Loorberi uks puhkepäevaks suletud. See aga ei tähenda, et kohvikus kedagi poleks. Vaja on ju järgmiseks päevaks ettevalmistusi teha, et oleks, millega külastajaid kostitada.

Tagasi üles