Aasta ettevõtteks kuulutati Arensburg (GALERII+VIDEO)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääle, Kadi raadio ja Saaremaa ettevõtjate liidu koostöös kuulutati eile välja järjekorras juba kümnes Saare maakonna aasta ettevõte – perefirma Arensburg OÜ.

Tunnustuse üleandmisele eile toimunud Saaremaa ettevõtluskonverentsil oli kohale tulnud ka Eesti president Kersti Kaljulaid, kes surus samuti juubelitiitli saaja esindajal kätt ja soovis edu edaspidiseks.

“Eriti hea meel on mul sellepärast, et juubelitiitel läheb ettevõttele, mida juhib tõeline saare naine,” ütles Saarte Hääle peatoimetaja ja Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner Arensburg OÜ juhatuse liiget Terje Nepperit õnnitledes. Ta viitas hotelliärimees Conrad Hiltoni ühele elutõele, et edul tundub olevat otsene seos tegudega, ning nentis siis omalt poolt: “Hästi tehtud! Palju õnne Arensburgile, sinule ja kogu su meeskonnale.”

“Suur tänu selle tunnustuse eest!” ütles Terje Nepper. “Olen aastaid ettevõtjate liidu eest neid tunnustusi välja andnud ja alati mõelnud, et see on selline hoomamatult suur ja kauge tiitel, milleni meie ilmselt kunagi ei küündi,” tähendas Nepper. Ometi oli just tema sedakorda see õnnelik, kes tunnustuse vastu võttis.

Nepperi sõnul on alati rõhutatud, et Saaremaal tegutsevad tublid ettevõtted, kes toodavad midagi, ekspordivad usinalt, ja siis on selle kõige kõrval see turism. “Keegi nagu täpselt aru ei saa, mida me teeme, palju meid siin Saaremaal kokku on ja meediast võib samas lugeda, et kogu aeg nad veel riidlevad ka omavahel,” nentis Terje Nepper muiates. “Seetõttu on mul tõsiselt hea meel, et selle tiitli tänavu just turismiettevõte sai. Meie olemegi see ehtne turismiettevõte, kes igapäevaselt tegutseb kategooriates majutus, toitlustus ja ürituste korraldamine.”

Ettevõtte suurimaks väärtuseks peab ta aga justnimelt seda, et Arensburgis töötab juba kolm põlvkonda – peale Terje ja ta õe Grete Pastaku ka nende isa Aarne Mustis ning Terje poeg Steven. Taolisi perefirmasid, kus kolm põlvkonda esindatud, pole Eestis palju, mistap võib selle üle varjamatult uhke olla.

Arensburgi alla kuulub neli laevakohvikut, Tallinnas Estonias Eesti Kontserdi kontserdisaali catering, Arensburgi Boutique Hotel ja Spa, Arensburg Restoranid, Saaremaa Veski, Arensburgi Meedla koda ja külalistemaja.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZkSPq6fsnI&fbclid=IwAR01tSETe0Frgb3zLbPN1hrnXHjTGnXwdfuE2sa2vz1ipORCzz2J4eTxckc

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles