Vintage-üritus meelitas rahvast ka väina tagant

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
VANA KULD: Muu hulgas said inimesed uudistada ka vintage-jalgrattaid, mida Oliver Sepp valmistab s.Oliveri kaubamärgi all.
VANA KULD: Muu hulgas said inimesed uudistada ka vintage-jalgrattaid, mida Oliver Sepp valmistab s.Oliveri kaubamärgi all. Foto: Marko Mägi

Esimene Kuressaare vintage- ja retrokultuuripäev Saare KEK-is meelitas lisaks kohalikele ligi ka huvilisi mandrimaalt.

Ürituse üks korraldaja Margit Kõrvits ütles, et näituse-, laada- ja lustipäev ei olnud see koht, kus ilmtingimata tuli raha kulutada. Võis lihtsalt vaadata ja uudistada. Kõrvits edastas ka müüjate tunnustuse saarlastele, kes on nende kinnitusel väga stiilsed ja teadlikud.

Rääkides vintage´i- ja retrotemaatika kandepinnast Saaremaal, märkis Kõrvits, et ükski üritus pole kellelegi kohustuslik. Kui inimene tunneb, et tal on sellega mingi side, siis ta tuleb. 

“Eks ta on alati olnud nišiüritus ja jääb selleks ka tulevikus, aga turiste me ju tahame. Ja just selle ürituse pärast tuli Saaremaale hulk inimesi, kes veetsid siin terve nädalavahetuse. Minu meelest tulebki selliseid ägedaid asju, mis näiteks Tallinnas toimuvad, tuua siis Saaremaale,” kommenteeris Kõrvits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles