Johannes Treiel alustas hooaega võiduga

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Johannes Treiel
Johannes Treiel Foto: Erakogu

Reedel Tartus Tamme staadionil toimunud legendaarse odaviskaja Gustav Sule mälestusvõistlustel oma hooaja avastardi teinud Johannes Treiel sai esikoha 110 m tõkkejooksus ja täitis U23 Euroopa meistrivõistluste normi.

Treiel läbis võistlusmaa 14,31-ga, edestades valgevenelast Viktor Sinkavetsi (14,32) ja Keiso Pedriksit (14,69). Jooksus oli veel stardis mitmevõistleja Risto Lillemets, kes oli ajaga 15,00 kuues.

“Oma parimale tulemusele kaotasin küll viis sajandikku, kuid hooaja esimese stardi kohta väga hea üllatus,” rääkis eelmise hooaja vigastuse tõttu vahele jätnud ja Erki Noole juhendamisel harjutav Johannes Treiel. “Eks see vigastus on veel meeles, kartsin, et kõik ei tule välja ja olin kartlik, et midagi võib juhtuda. Aga jooks oli üsna hea.”

Treieli hinnangul oli sooritus siiski veel toores ja paremaks saada annab kõiges. “Vorm pole hetkel veel selline, et ei saaks parandada,” lausus ta. “On hea, et EM-i norm on täidetud ja tahan seal saada vähemalt sama tulemuse, mis kaks aastat tagasi, ehk joosta finaalis.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles